“Υπάρχει απόφαση για την αναδιάρθρωση…” είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης

Για όλους και για όλα μίλησε το πρωί στον Sport fm 94,6 ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Σαφώς αναφέρθηκε και στην αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «…αν δεν τηρήσουν την απόφασή τους οι ομάδες, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την δεύτερη κατηγορία!».

Και συνέχισε λέγοντας πως «…για να έχουν πάρει την απόφαση, προφανώς και την θέλουν την αναδιάρθρωση.

Εμείς κάναμε μια πρόταση για να φτιάξουμε ένα προϊόν, μέσα στο πλαίσιο μιας λογικής και μελετών για το ποδόσφαιρο.

Δεν το σκεφτήκαμε εκεί που τρώγαμε σε μια ταβέρνα… Κάναμε μια πρόταση για ένα οικονομικά βιώσιμο μοντέλο και να μην έχουμε τα καραγκιοζιλίκια που βλέπουμε εδώ και 20 χρόνια!

Αν το ίδιο το ποδόσφαιρο δεν ενδιαφέρεται ούτε τα χρήματα να πάρει, ούτε να αλλάξει τίποτα, τότε θα πάμε σε ένα ακόμη πιο αυστηρό πλαίσιο ποινών.

Εφόσον θέλουν να συνεχίσει η φάρσα…

Ορισμένα πράγματα φτάνουν μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Αν δεν τηρήσουν την απόφασή τους οι ομάδες, δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την δεύτερη κατηγορία, όπως και να την πείτε.

Αν δεν θέλουν οι ίδιοι, δεν μπορείς να επιβάλεις τίποτε.

Έχουν παρθεί αποφάσεις και έχουν υπογραφεί έγγραφα. Εγώ θεωρώ αδιανόητη όλη την συζήτηση που γίνεται και πιστεύω πως όλα θα γίνουν κανονικά.

Το να διορθωθούν κάποια πράγματα, όπως το να γίνουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας 14 για να ανέβουν και δύο από την τρίτη, το συζητάμε.

Αν θέλουν πάλι να κάνουν την Football League με 28, ας την κάνουν και με 200, κανένα πρόβλημα, η ΕΡΤ δεν θα συμμετέχει σ΄ αυτό…».