Αρχική » Τσατάλης: «Δεν είναι τρολάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν στο ακυρωθέν γκολ» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

Τσατάλης: «Δεν είναι τρολάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν στο ακυρωθέν γκολ» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

by admin

Μετά τις διαμαρτυρίες για χέρι στη φάση του γκολ της ισοφάρισης από την Κηφισιά και για πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία λίγο αργότερα, η ΑΕΚ φωνάζει για μια ακόμη φάση στη χθεσινή αναμέτρηση της Καισαριανής (1-1). Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ καυτηριάζει τις γραμμές που μπήκαν από το VAR για την ακύρωση του γκολ του Νίκλας Ελίασον ως οφσάιντ.

«Όταν μου ήρθε το στιγμιότυπο σε μήνυμα, νόμιζα πως είναι troll. Αλλά δεν είναι. Μπήκα πάλι στην μετάδοση της Cosmote κι όντως αυτές είναι οι γραμμές που μπήκαν στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε και η φωτογραφία είναι από την μετάδοση του αγώνα αυτούσια. Μπορεί ο καθένας να μπει στο Youtube και να το δει. Επαναλαμβάνω όσο και να φαίνεται απίστευτο: Δεν είναι trollάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν από τον κ. Βεργέτη Δημήτρη (AVAR), παρουσία του κ. Φωτιά Βασίλη (VAR). Ελλήνων διαιτητών Super League…», αναφέρει.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like