Αρχική » Τσακίρης: «Έχει ανταποκριθεί η ΑΕΚ στην πρόκληση πρωταθλητισμού και Ευρώπης» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

Τσακίρης: «Έχει ανταποκριθεί η ΑΕΚ στην πρόκληση πρωταθλητισμού και Ευρώπης» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

by admin

Ο Γιώργος Τσακίρης ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα στοιχεία που θα κρατούσε και θα άλλαζε σε σχέση με πέρσι στην ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ έχει επικρατήσει στα δύο από τα τρία ντέρμπι και έχει ανταποκριθεί πολύ καλά παρότι υπάρχουν πολύ απαιτητικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια και είναι πολύ σημαντικό ότι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο του Europa League παραμένει στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Το να το κάνεις σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό είναι πολύ σπουδαία υπόθεση», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ένα ζήτημα είναι αυτό της διάρκειας, κυρίως πριν ή μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς η ομάδα μαθαίνει πλέον να ζει με δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα και έχοντας να διαχειριστεί και τραυματισμούς. Χρειάζεται καλύτερη προσέγγιση στα ματς πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, γιατί έχει μόνο απώλειες, ενώ θα ήθελε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα γιατί χάνονται πολλές ευκαιρίες και στοιχίζουν. Έχει ήδη στερηθεί τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς που άξιζε να πάρει βάσει απόδοσης, με Πανσερραϊκό και Κηφισιά. Αν τα είχε πάρει, τώρα θα ήταν στην κορυφή μαζί με Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like