“Τραπέζι”… παραμονής στον Ρήγα!

Στο Βελεστίνο ξέρουν ότι έχουν φέρει την μπάλα στο γήπεδό τους, αφού γνωρίζουν ότι αν κερδίσουν τα δύο τελευταία ματς που απομένουν, ως το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα τους θα παίζει και την νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία!

Ήδη στον Ρήγα θεωρούν ότι έχουν κάνει την υπέρβαση, αφού ο Ρήγας με την έναρξη του β γύρου ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, όμως οι τελευταίες σερί νίκες του, ανέτρεψαν την κατάσταση και τώρα ελπίζει βάσιμα στην παραμονή.

Η διοίκηση της ομάδας θέλοντας να έχει ακόμα πιο κοντά τους παίκτες της, τους παρέθεσε γεύμα το βράδυ της Πέμπτης (22/3) σε κέντρο του Βελεστίνου!

Όλοι στον Ρήγα είναι αισιόδοξοι πως θα πετύχουν αυτό που όλοι το θεωρούσαν ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα, όμως υπάρχουν ακόμα δύο πολύ δύσκολα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Το πρώτο είναι αυτό το Σάββατο στα Φάρσαλα κόντρα στον Αχιλλέα, που μπορεί να έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά δεν έχει χαριστεί σε κανέναν και μέσα στην έδρα του, είναι ιδιαίτερα δυνατός…

Αγωνιστικά η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με βέβαιη την απουσία του Κυριάκου ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τα Σέλλανα.