Τρίποντο αντίδρασης και συμπερασμάτων…

Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα της Νίκης Βόλου στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση την οποία και διέσυρε με το ευρύ 6-1.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι χαώδης. Ωστόσο το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από το εν λόγω παιχνίδι είναι κάποια αγωνιστικά στοιχεία που βελτιώθηκαν στην ομάδα του Βόλου.

Αν και ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, φάνηκε ότι η ομάδα του Γιώργου Κούτση είχε την απαιτούμενη σοβαρότητα και δεν εμφάνισε σύνδρομα “Σελλάνων” ή “Στυλίδας” όπου και αιφνιδιάστηκε.

Καθάρισε γρήγορα το ματς (στο μισάωρο ήταν ήδη 0-3), πήρε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και βρήκε τέρματα από τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (τρία γκολ ο Κέρι και από ένα οι Ιορδανίδης, Τζιώρας και Βουκομάνοβιτς).

Σε ακόμη ένα παιχνίδι φάνηκε το πόσο επιβεβλημένη είναι η χρησιμοποίηση στην αρχική ενδεκάδα του Γιώργου Ιορδανίδη, ο οποίος έδειξε και σήμερα την ποιότητα που διαθέτει.

Συνέχεια τώρα με Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο ΕΠΣΘ την Τετάρτη σε ένα ματς που η Νίκη οφείλει να συνεχίσει νικηφόρα, κόβοντας κατά μία έννοια τον αέρα του “συμπολίτη”. Σε αντίθετη περίπτωση, οι “ερυθρόλευκοι” αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της κούρσας του πρωταθλήματος.