Τρίκαλα: Πώς υποδέχτηκε η πόλη τη «βόμβα» Πλεξίδα

Από την ώρα που κυκλοφόρησε η είδηση επιστροφής του Βαγγέλη Πλεξίδα στα διοικητικά του ΑΟ Τρίκαλα, σε όλη την πόλη υπάρχει μια στάση αναμονής από τους φιλάθλους αν μετρήσει κάποιος αντιδράσεις.

Ειδικότερα στα social media όπου ο κόσμος μπορεί να εκφράσει την άποψη του, τα αρνητικά σχόλια είναι μετρημένα. Και αυτό έχει την εξήγησή του.

Πριν οι “κυανέρυθροι” διαλυθούν, ο Πλεξίδας είχε παρουσιάσει ίσως μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την ιστορία του ΑΟΤ στην Β’ Εθνική που κέρδιζε όποιον αντίπαλο ήθελε με όποιο τρόπο ήθελε και αν δεν ήταν η περιβόητη εγγυητική, η άνοδος στην Α’ Εθνική μέσω των play off ήταν τουλάχιστον σίγουρη.

Παρά τις όποιες ιδιοτροπίες του, με την οικονομική του άνεση μπορεί να φέρει στον ΑΟ Τρίκαλα όποιον ποδοσφαιριστή θέλει, ενω επι προεδρίας του οι “κυανέρυθροι” δεν είχαν εμπλακεί ποτέ σε κανένα είδους αρνητικό σενάριο που να “πληγώνει” την ιστορία τους.

Η διάλυση έφερε πίκρα, οργή και ύβρεις από όλο το σύνολο των φιλάθλων ωστόσο όσο τα χρόνια περνάνε και όσο διοικήσεις έρχονται και φεύγουν τα συναισθήματα “καταλαγιάζουν” με τις επισκέψεις του Πλεξίδα σε αγώνες του ΑΟΤ στο στάδιο να πληθαίνουν.

Και πάμε στο σήμερα. Ο Ηλίας Αϊβάζογλου για ακόμη μια φορά πουλάει. Ξεκάθαρα είναι ο πρόεδρος με ημερομηνία λήξης. Το γεγονός αυτό απο μόνο του έχει κουράσει τους πάντες. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μοιάζει σα να μην θέλει να ρισκάρει οικονομικά σε μια σεζόν που αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη (σ.σ και στην οποία δεν θα υπάρχουν αναστολές από το κράτος για να πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές και οι ασφαλιστικές εισφορές) καθώς η κατηγορία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε μπορεί μεν, τεχνοκρατικά να ήταν πετυχημένη καθώς οι “κυανέρυθροι” πέτυχαν την παραμονή στην κατηγορία ωστόσο στο χορτάρι υπήρχε μιζέρια γεγονός που απορρέει στο ιδιαίτερα σφιχτό αλλά και παράλληλα μικρότερο μπάτζετ που ενδεχομένως είχε ποτέ ο ΑΟΤ αλλά και διχόνοια. Με το μυαλό στην έξοδο κανείς δεν περιμένει να δει κάτι περισσότερο τη νέα σεζόν (σ.σ ακόμη και οι επισκέψεις του πλέον στην πόλη είναι σπάνιες).

Προς Θεού, δεν είπε κανείς ότι ο κ. Αϊβάζογλου δεν διαθέτει την οικονομική άνεση αλλά πλέον μοιάζει “καταβεβλημένος” ίσως και από τις δικαστικές μάχες με τον αδερφό του, Γιώργο ο οποίος έφτασε σε σημείο να τον κυνηγήσει και μέχρι την ΕΕΑ για να υποβιβάσει τον ΑΟΤ.

Η πρόταση Λάλα, ασχέτως αν δεν προχώρησε, αποκάλυψε και πάλι την πρόθεση του να φύγει από τον ΑΟΤ και ενδεχομένως η πρόθεση εισόδου του Πλεξίδα στα διοικητικά να έρχεται και για τον ίδιο και για τους φιλάθλους ως “μάνα εξ΄ουρανού”.

Πηγή: GoaltrikalaΠΗΓΗ