Τρίκαλα: Γιατί δεν το προχώρησε ο Πλεξίδας

Σε διοικητικές διεργασίες βρέθηκαν τα Τρίκαλα το προηγούμενο διάστημα, με την υπόθεση Λάλα να τραβάει σε μάκρος και να μην έχει αίσιο τέλος. Αμέσως μετά την οριστική κατάληξη των διαπραγματεύσεων των δυο πλευρών, ήρθαν στο φως δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα και συνεχίστηκε η συζήτηση για την επόμενη μέρα των Θεσσαλών.

Ωστόσο όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του πρώην μεγαλομετόχου των Τρικάλων, δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής του με τους κυανέρυθρους. Ο ίδιος είχε δηλώσει, πως εφ’ όσον οι γαμπροί του θελήσουν να πάρουν την ομάδα εκείνος θα ακολουθούσε. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων, που προέβαλλε η πλευρά του τωρινού ιδιοκτήτη των Τρικάλων.

Τα δυο πρόσωπα της οικογένειας του Βαγγέλη Πλεξίδα έδειξαν θετικοί στο να προχωρήσουν σε πρόταση στον Ηλία Αϊβάζογλου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό ήταν τέτοιο το οποίο χαρακτηρίστηκε απαγορευτικό. Πρόθεση της πλευράς των υποψήφιων επενδυτών είναι να αφήσουν την ομάδα να προχωρήσει, ενόψει της Super League 2 παρακολουθώντας ωστόσο τις εξελίξεις.

Ένα είναι το σίγουρο πως τα Τρίκαλα θα συνεχίσουν με τον Ηλία Αϊβάζογλου στο τιμόνι τους, ο οποίος πλέον έχει να αντιμετωπίσει και το χρόνο. Μπορεί να έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τρέξει η ομάδα χωρίς προβλήματα στο νέο πρωτάθλημα, από δω και πέρα καλείται να δώσει λύση και στα αγωνιστικά θέματα.

Η ανακοίνωση προπονητή, η οργάνωση της προετοιμασίας, αλλά και η διαμόρφωση του ρόστερ είναι τα ανοιχτά μέτωπα που απασχολούν τον ΑΟΤ. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον για τους Θεσσαλούς, αναφορικά με το πώς θα παρουσιαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: sportdayΠΗΓΗ