Αρχική » Τι συμβαίνει με τον Μπούση στον ΟΦΗ: Οι αναρτήσεις που διέγραψε και εκείνη που άνοιξε έντονη συζήτηση

Τι συμβαίνει με τον Μπούση στον ΟΦΗ: Οι αναρτήσεις που διέγραψε και εκείνη που άνοιξε έντονη συζήτηση

by admin

Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η κίνηση του Μιχάλη Μπούση να διαγράψει όλες τις αναρτήσεις του στα social media, που έχουν να κάνουν με τον ΟΦΗ και λίγο αργότερα να κάνει ένα story, στο οποίο αναφέρει: «Δεν ξέρεις τι έχεις, μέχρι αυτό να χαθεί».

Ο Μάνος Σουργιάς ξετύλιξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το κουβάρι της υπόθεσης, προσπαθώντας να ερμηνεύσει τις κινήσεις του ισχυρού άνδρα των Κρητικών, ο οποίος, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ, «μόνο ο ίδιος γνωρίζει τι θέλει να πει». Ανέφερε πως το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα και από την Κηφισιά είναι βαρύ, ενώ στις τάξεις των οπαδών επικρατεί εκνευρισμός, που εκφράστηκε, άλλωστε και με το πανό στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και με τα λαϊκά δικαστήρια μετά τη λήξη του αγώνα έξω από το γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον προπονητή, ο Σουργιάς υπογράμμισε πως αν τεθεί όντως, τελικά, θέμα Πεπ Μελ, και με δεδομένο πως «παίζουν» ήδη τα ονόματα των Νίκου Νιόπλια και Νίκου Παπαδόπουλου, «ο ΟΦΗ πρέπει να πάει σε κάποιον, που ξέρει την ομάδα».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like