Αρχική » Τελειώνει προσεχώς το θέμα Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό

Τελειώνει προσεχώς το θέμα Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό

by admin

Αγωνία, όπως είναι λογικό, επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, αλλά και των φιλάθλων του ασφαλώς, σχετικά με το μέλλον του Ελ Κααμπί.

Οι Πειραιώτες δεν… βιάζονται στη φετινή μεταγραφική περίοδο, αφού η κατάκτηση του Conference League εκτός από δόξα, τους έδωσε και περισσότερο χρόνο ξεκούρασης με τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Europa League, αλλά και για να χτίσουν την ομάδα της νέας σεζόν

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι εσωτερικής φύσεως σε σημαντικό βαθμό, καθώς πέραν των Κάρμο, Ποντένσε και Όρτα, που δεν ανήκουν στον σύλλογο, ανοιχτά είναι τα θέματα των Φορτούνη, Μασούρα, αλλά και του Ελ Κααμπί.

Η τελευταία περίπτωση είναι η πιο «καυτή πατάτα». Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προσπάθειά του, προσφέροντας ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον Μαροκινό επιθετικό, με ετήσιες απολαβές 2.3 εκατ. ευρώ συν 450 χιλιάδες μπόνους για κάθε χρόνο συνεργασίας. Ο 31χρονος φορ έκανε τρομερή σεζόν και λογικό είναι να θέλει να ανταμειφθεί. Στην πρόταση που δέχθηκε από τους Πειραιώτες, δεν έχει αποκριθεί ακόμα και αυτό ερμηνεύεται ως αρνητική απάντηση.

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα από τον Τύπο της Τουρκίας συνεχίζουν να είναι πολύ συχνά, βάζοντας τη Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο πολύ γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Ελ Κααμπί. Υπενθυμίζεται ότι προηγούμενο καλοκαίρι ο Μαροκινός υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνο και ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 500.000 ευρώ. Εφόσον θελήσει να τον κάνει δικό της η Φενέρμπαχτσε και τα βρει μαζί του, δεν θα αποτελεί εμπόδιο αυτό το buy out. Εκτιμάται, πάντως, ότι προσεχώς θα υπάρξει οριστική εξέλιξη και δεν θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο σίριαλ η υπόθεση.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like