Αρχική » Τα τυπικά για την μεταβίβαση

Τα τυπικά για την μεταβίβαση

by admin

Δύο γνωστοί Έλληνες μάνατζερ τα ηνία της ΠΑΕ

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτικές παρουσίες του χθες Πέμπτη (16/6), η ΠΑΕ Βόλος είναι μία ανάσα στο να μεταβιβαστεί!

Μάλιστα ο Δήμαρχος της πόλης μας και Πρόεδρος μέχρι και τώρα της κυανέρυθρης ΠΑΕ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι ένα προσωπικό του επίτευγμα ο Βόλος, που δημιουργήθηκε από το μηδέν και σε χρόνο ρεκόρ, κέντρισε το ενδιαφέρον σοβαρών επενδυτών, σε σημείο που να εμπλακούν και να επενδύσουν σ΄ αυτόν.

Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και απομένουν οι λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές και η ομάδα να αλλάξει σελίδα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ξένο επενδυτικό όμιλο, που εκπροσωπούνται από Έλληνες ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην περίπτωσή μας, αφού τα ηνία της Βολιώτικης ΠΑΕ αναμένεται να αναλάβουν δύο γνωστοί μάνατζερ!

Βέβαια αν δεν πέσουν οι υπογραφές και δεν ανάψει πράσινο φως η ΕΕΑ, τίποτα δεν είναι τελειωμένο, αλλά τα πράγματα έτσι έχουν μέχρι σήμερα…

Πάντως οι εξελίξεις τρέχουν και όλα δείχνουν ότι ο Βόλος θα αλλάξει χέρια.

Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα με τον Αχιλλέα Μπέο να δίνει αυτή την συνέντευξη Τύπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα και να ξεκαθαρίζει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

 

You may also like