Αρχική » Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τον Μπούση – «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τον Μπούση – «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

by admin

Με μία δήλωσή του ο Μιχάλης Μπούσης ξεκαθάρισε τη θέση του. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ φρόντισε με ένα του μήνυμα να επισημάνει πως το μέλλον του είναι στην ομάδα με στόχο ακόμη καλύτερες ημέρες ενώ καλεί όλους τους οπαδούς του να είναι δίπλα στους παίκτες και τον νέο προπονητή τώρα με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Η δήλωση του Μιχάλη Μπούση:

«Είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 και πάντοτε προσπαθώ σκληρά και δίνω τα πάντα για να σας κάνω όλους περήφανους για την ομάδα μας, εντός κι εκτός γηπέδου.

Ανατράφηκα με αξίες και με αυτές ζω κάθε μέρα στην ζωή μου: Να δουλεύω σκληρά, να σέβομαι, να νοιάζομαι και ν’ αγαπώ τους συνανθρώπους μου. Αυτές τις αξίες δεν πρόκειται να τις αλλάξω για κανέναν και για τίποτε.

Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο οι αγώνες και τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε! Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους και υποστηρικτικούς.

Το σπίτι μας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την ερχόμενη Δευτέρα και η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο «Γεντί Κουλέ». Πάντα πίστευα πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον!

Α

ΠΗΓΗ

You may also like