Αρχική » Τάισον: «Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ κατάφερα να χαμογελάσω ξανά»

Τάισον: «Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ κατάφερα να χαμογελάσω ξανά»

by admin

Στη ζωή του και το πόσο αυτή βελτιώθηκε από την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Τάισον. Ο 36χρονος άσος μίλησε σε podcast στη Βραζιλία για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το προηγούμενο χρονικό διάστημα επισημαίνοντας ότι είναι ευγνώμων για τα όσα έχουν συμβεί από την ημέρα που είπε το «ναι» στον ΠΑΟΚ.

«Έχασα πρώτα τον πατέρα μου, ο οποίος είχε καρκίνο και ήταν στη ΜΕΘ. Ήμουν στην Ιντερνασιονάλ και το έκρυψα από όλους. Οι οπαδοί δεν το ήξεραν, μόνο οι φίλοι και η οικογένειά μου. Όταν έφτασα στη ΜΕΘ, είδα τον πατέρα μου σε φορείο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα στη ζωή μου, αφού είδα αυτή τη σκηνή. Έλεγα κάθε μέρα ότι δεν θέλω να παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Μετά έχασα τον αδερφό μου και σκέφτηκα «φτάνει, δεν θέλω να παίξω πια», ανέφερε για τις δύσκολες στιγμές που είχε στη Βραζιλία και συνέχισε:

«Γύριζα σπίτι κάθε μέρα μετά την προπόνηση και κλειδωνόμουν στο δωμάτιό μου. Όταν ήρθα να παίξω με γιούχαραν. Δεν μπορούσα να βγω στο δρόμο γιατί ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν κακός. Και κατάλαβα ότι ήμουν ακριβώς αυτό. Έφυγα από την Ίντερ και κατάφερα να χαμογελάσω ξανά στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ»!

Α

ΠΗΓΗ

You may also like