Σχόλια στα social media: Αυτή η μάστιγα!

“Κάποιοι” υπονομεύουν την προσπάθειά μας…

“Κάποιοι” κάνουν κακό στην ομάδα με δηλώσεις τους…

“Κάποιοι” δεν μας θέλουν…

Αν ανοίξεις μια μέρα το ραδιόφωνο, όλο και κάποιον παράγοντα ομάδας θα ακούσεις να ξεστομίζει μία από τις παραπάνω εκφράσεις. Συμβαίνει περισσότερο στη Νίκη (λόγω της ύπαρξης του νικιώτικου ραδιοφώνου) και λιγότερο στον Ολυμπιακό. Συμβαίνει όμως κι αυτό δεν αλλάζει…

Αυτό το λάθος που κάνουν πολλές φορές οι διοικούντες των ομάδων, το να ασχολούνται δηλαδή με το τι έγραψε ο τάδε ή ο δείνα στο facebook και να το γενικεύουν μάλιστα κάνοντας λόγο για κάποιους ενώ επί της ουσίας είναι πέντε-δέκα, που μπορεί να μην πηγαίνουν και ποτέ στο γήπεδο, είναι το μεγαλύτερο στο οποίο μπορούν να υποπέσουν.

Δίνοντας αξία στον καθένα, του οποίου ο λόγος και η άποψη, ουδεμία βαρύτητα μπορεί να έχει σχετικά με τα δρώμενα μιας ομάδας και τις αποφάσεις μιας σοβαρής διοίκησης, το μόνο που καταφέρνουν είναι να υπονομεύουν οι ίδιοι την ούτως ή άλλως  δύσκολη προσπάθεια που έχουν να οδηγήσουν μια ομάδα σε ανώτερες κατηγορίες.

Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τους προπονητές, με αφορμή την τοποθέτηση του Στέφανου Ξηροφώτου της Νίκης για την ραδιοφωνική κριτική που του ασκήθηκε από κάποιον φίλο της ομάδας!