Συνεχίζουν στα «πράσινα» Τσουκάνης και Τσιαμπάζης

Συνεχίζουν με τη φανέλα του Μακεδονικού και τη νέα χρονιά δύο εκ των αρχηγών της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο εμβληματικούς για το σύλλογο ποδοσφαιριστές, τον Στέλιο Τσουκάνη και τον Παναγιώτη Τσιαμπάζη.

Οι δύο εκ των αρχηγών των «πρασίνων» έχουν πολυετή παρουσία στην ομάδα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να εξελίσσεται αυτή τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, χάρη στο ταλέντο και την ποδοσφαιρική τους ποιότητα, αλλά φυσικά και χάρη στις προσωπικότητες τους.

Ο Τσουκάνης φόρεσε την πράσινη φανέλα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017, βαδίζοντας πλέον στην πέμπτη του σεζόν στο σύλλογο μας. Οι παρουσίες του στους «πρασίνους» συνδυάστηκαν με βραβεία πρώτου σκόρερ αλλά και το «βραβείο» ενός εκ των χαρισματικότερων «στρατηγών» της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Ο Τσιαμπάζης – μια εξίσου ηγετική φυσιογνωμία – είναι απόφοιτος της Ακαδημίας του Μακεδονικού, ένας ποδοσφαιριστής που προωθήθηκε το 2013 στην ανδρική ομάδα και γρήγορα ξεχώρισε, με αποτέλεσμα να «μετακομίσει» στην Κ20 του ΠΑΟΚ, από την οποία επέστρεψε στην Πολίχνη την επόμενη σεζόν για να «δέσει» στους «πράσινους» και να ηγηθεί των προσπαθειών τους να πρωταγωνιστήσουν κάθε χρόνο.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στους δύο αρχηγούς υγιή, παραγωγική και επιτυχημένη σεζόν!»ΠΗΓΗ