Τα… είπε με τους παίκτες ο Ιμεράι!

Η ισοπαλία της Νίκης και οι δύο πρώτοι χαμένοι βαθμοί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, δεν άρεσαν καθόλου στον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, τον πρόεδρο της ΔΕ κ. Νίκη Ιμεράι.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο κόσμος προβληματίστηκε από την γκέλα στο γήπεδο του Παλαμά…

Ο κ. Ιμεράι, είχε μία συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, λίγο πριν την σημερινή (15/10) προπόνηση σε αίθουσα της ομάδας στο Πανθεσσαλικό.

Ο πρόεδρος της Διοίκησης Ποδοσφαίρου της Νίκης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι περιμένει από αυτούς την στενοχώρια τους, να την μετατρέψουν σε πείσμα, έτσι ώστε να ξεκινήσουν ένα νικηφόρο σερί που θα τους ξαναφέρει στο πρώτο σκαλί της βαθμολογίας!

Επίσης τους επεσήμανε ότι όπως η Διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής μαζί τους και φροντίζει να μην τους λείπει κάτι, έτσι και οι ίδιοι θα πρέπει να δείξουν την ίδια διάθεση στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμα τους τόνισε πως έχει απόλυτη πίστη στις ικανότητές τους και τους συμβούλεψε να δουλέψουν σκληρά, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως στον λόγο του, επανέλαβε αρκετές φορές να έχουν το κεφάλι ψηλά, “…γιατί οι Νικιώτες έχουν πάντα το κεφάλι ψηλά”!

Τέλος, ο Πρόεδρος εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του και στο τέλος της χρονιάς θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο, δίνοντας μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας…