Συζητήθηκε η γκάφα της Δόξας

Συζητήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League το απόγευμα της Παρασκευής (16/11) η υπόθεση της νέας… γκάφας των ανθρώπων της Δόξας Δράμας, που είχε ίδιο γιατρό ομάδας και αγώνα στην αναμέτρηση με τον Βόλο τη 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Οι «μαυραετοί» είναι… δεμένοι χειροπόδαρα, αφού με βάση τον κανονισμό οι Θεσσαλοί αν και ηττήθηκαν στο χορτάρι με 2-1, θα κερδίσουν εν τέλει στα «χαρτιά» με 3-0 το ματς, ενώ οι γηπεδούχοι πέραν από τον μηδενισμό θα κληθούν να πληρώσουν και πρόστιμο από 7.000 έως 40.000 ευρώ.

Στην ακροαματική διαδικασία η πλευρά της Δόξας έχοντας νομικό εκπρόσωπο τον Αργύρη Λίβα τόνισε: «Έχουμε γιατρό αγώνα πάντα… Το λάθος έγινε εκ παραδρομής, λόγω του ότι ο κ. Λαδάκης έχει λίγες ημέρες, που ανέλαβε γενικός αρχηγός. Δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους μας».

Αντίθετα, ο Βόλος, με δικηγόρο τον Χάρη Γρηγορίου επισήμανε ότι ο κανονισμός (άρθρο 16 παρ. 2Α του ΚΑΠ) είναι ξεκάθαρος και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση και παρερμηνεία και προβλέπει την τιμωρία της γηπεδούχου ομάδας.

Παράλληλα, ο Γρηγορίου υποστήριξε ότι: «Ο εν λόγω γιατρός, κ. Τζήμος, είναι και οπαδός της Δόξας Δράμας…».

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το νωρίτερο στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.