Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός

Μετά τη συντριπτική του ήττα κατέθεσε προσφυγή για να γίνει εμβόλιμη η 15η αγωνιστική

O Ολυμπιακός κατέφυγε τελικά στο Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ μετά την απόρριψη του αιτήματος τους για διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής σε εμβόλιμη ημερομηνία. Με προσφυγή 19 σελίδων ζητάει την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης και τη διεξαγωγή της 15ης, εξ’ αναβολής αγωνιστικής, σε εμβόλιμες ημερομηνίες.

Με την προσφυγή του αυτή στρέφεται ουσιαστικά εναντίον του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μπαταγιάννη που είναι  και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός επικαλείται την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας στις 14/12 για ορισμό των αγωνιστικών 16-20.

Επίσης, επικαλείται έγγραφο του Βασίλη Γκαγκάτση στις 21/12 σύμφωνα με το οποίο οι λύσεις ήταν 4.

-1. Η διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7/1. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό αφού «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4/1. “Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».

-2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».

-3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.

-4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».