Αρχική » Στοίχημα Alphabet: Εξι επιλογές με 26 στοιχήματα

Στοίχημα Alphabet: Εξι επιλογές με 26 στοιχήματα

by admin

Στοίχημα Alphabet: Από που πήρε το όνομά του; Πως παίζεται;

Στοίχημα Alphabet – Τι είναι & πώς παίζεται

Έχοντας πάρει το όνομά του από το αγγλικό αλφάβητο (το οποίο αποτελείται από 26 γράμματα – όσα και τα συνολικά στοιχήματα του alphabet), το στοίχημα alphabet δίνει την ευκαιρία στον παίχτη να πολλαπλασιάσει τα κέρδη που θα του απέφεραν έξι απλές επιλογές. Και σε αυτή την περίπτωση, οι προβλέψεις που καλείται να κάνει είναι έξι, αλλά αυτές συνδυάζονται με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Το alphabet είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε ιπποδρομίες και κυνοδρομίες και περιλαμβάνει και κάποια από τα μικρότερα συστήματα, όπως το yankee και το patent. Αναλυτικότερα ένα alphabet αποτελείται από δύο Patent (πατέντα) (έξι μονά, έξι δυάδες και δυο τριάδες), ένα Yankee (Γιάνκη) (έξι δυάδες, τέσσερις τριάδες και μία τετράδα) και μια εξάδα. Το γεγονός ότι περιλαμβάνει μονά στοιχήματα σημαίνει πως και μια μόνο επιτυχία επιστρέφει κάποια χρήματα στον παίχτη. Όχι, όμως, όλα. Εξάλλου, το νόημα ενός τέτοιου συστήματος είναι να αποφέρει πολλά κέρδη.

Συγκεκριμένα, οι συνδυασμοί που αποτελούν το Alphabet (αλφάβητο):

  • 6 μονά
  • 12 δυάδες
  • 6 τριάδες
  • 1 τετράδα
  • 1 εξάδα

Αν θέλαμε να φέρουμε ένα παράδειγμα στοιχήματος alphabet, θα έπρεπε πρώτα να ονομάσουμε τα έξι άλογα, στα οποία ο παίχτης στοιχημάτισε πως θα νικήσουν στους αγώνες τους, με γράμματα του αλφαβήτου (Α, Β, Γ, Δ κ.ο.κ.). Έτσι, κάποια από τα στοιχήματα που θα προέκυπταν θα ήταν συνδυασμοί όπως οι παρακάτω: ΑΒ, ΓΔ, ΑΒΓ, ΔΕΖ, ΒΓΔΕ, ΑΒΓΔΕΖ και, φυσικά, όλοι οι ενδιάμεσοι. Αν όντως τα τρία από τα έξι άλογα τερματίσουν πρώτα, τα κέρδη του παίχτη θα πολλαπλασιαστούν με τις αποδόσεις των τριών μονών, των τριών δυάδων και των τριών τριάδων, γεγονός που του αποφέρει αρκετά κέρδη. Και όσο πιο επιτυχημένες είναι οι προβλέψεις του (με αποκορύφωμα το έξι στα έξι), τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται και τα κέρδη του.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

ΠΗΓΗ

You may also like