Αρχική » Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Τσιφτσής για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Τσιφτσής για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

by admin

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωρά σε ακόμη μία πώληση ποδοσφαιριστή που έβγαλε από τα «σπλάχνα» του, παραχωρώντας με τη μορφή μεταγραφής τον Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ.

Το deal επί της ουσίας είχε συμφωνηθεί από τις αρχές του μήνα όπως είχατε διαβάσει στο sportfm.gr, αλλά υπήρξαν ορισμένες καθυστερήσεις. Μία από αυτές αφορούσε το ενδεχόμενο παραμονής του Λύρατζη στους Αρκάδες, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε και εν τέλει οι δύο πλευρές έμειναν στην αρχική τους συμφωνία. Αυτή αφορούσε να βάλει ο Αστέρας ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του, κοντά στις 300 χιλ. ευρώ, αλλά και να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

Όσον αφορά τον 24χρονο κίπερ, αναμένεται εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, κάνοντας ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα του.

Ο Τσιφτσής θα περάσει από ιατρικά αύριο Σάββατο και εν συνεχεία αναμένεται να υπογράψει το πολυετές συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο του βορρά». Οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας πιθανότατα θα γίνουν μέσα στο επόμενο 48ωρο, δηλαδή κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Θυμηθείτε εδώ πώς ο Αντώνης Τσιφτσής αποχαιρέτησε την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like