Αρχική » Στην Γ΄ τοπική οδηγείται ο Ρήγας

Στην Γ΄ τοπική οδηγείται ο Ρήγας

by admin

Σε διοίκηση Πρωτοδικείου ο ιστορικός σύλλογος 

Ούτε και η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (24/6) έδωσε λύση στο τεράστιο διοικητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός Ρήγας Φεραίος!

Η διοίκηση Γιάτσου αποχωρεί από τον σύλλογο και διάδοχη κατάσταση, δεν υπάρχει.

Ήταν η τρίτη Γενική Συνέλευση του Ρήγα, στην οποία μάλιστα έκαναν τον κόπο να δώσουν το παρών τους, μόλις 28 μέλη του!!!

Αδιαφορία…

Είναι λυπηρό ένας σύλλογος όπως ο Ρήγας και μία κωμόπολη όπως το Βελεστίνο, να επικρατεί αυτή η κατάσταση.

Είναι αλήθεια όμως ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα έχουν αλλάξει, τα χρήματα είναι “δύσκολα” και οι ομάδες, πολύ περισσότερο οι ερασιτεχνικές, θα πρέπει να στηρίζονται σε δικές τους δυνάμεις.

Κάποια στιγμή οι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να καταλάβουν ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι ομάδες παράγουν, φτιάχνουν και δημιουργούν και δεν αγοράζουν!

Ίσως με σχέδιο, πλάνο, επιμονή και υπομονή και με σύνθημα “τόπο στα νιάτα”, στο Βελεστίνο να ήταν περήφανοι τώρα για την ομάδα τους και όχι να την βλέπουν να βαδίζει στην καταστροφή.

Και αυτό φυσικά είναι ένα μήνυμα για όλο το ερασιτεχνικό, που συμβαίνουν πολλά περίεργα το τελευταίο διάστημα.

Το αρνητικό παράδειγμα του Διαγόρα, που από πρωταθλητής στην Γ΄ Εθνική, βρέθηκε σε χρόνο ρεκόρ στην Β΄ τοπική κατηγορία, δεν έχει συνετίσει τους παράγοντες του Βολιώτικου ποδοσφαίρου, που πλέον δεν “παράγει” ποδοσφαιριστές!

Απεναντίας  “επενδύουν” σε παλαίμαχους πρώην επαγγελματίες παίκτες, αδιαφορώντας  για το μέλλον.

Δυστυχώς αυτή είναι  πραγματικότητα και αυτό πρέπει να αλλάξει…

 

You may also like