Στην ΑΕΚ ο Μήτογλου

Συμφωνία της Βιλιώτικης ΠΑΕ με τους κιτρινόμαυρους

Στην ΑΕΚ θα ανήκει από το καλοκαίρι ο Γεράσιμος Μήτογλου.
Η Ένωση, έφτασε σε συμφωνία με τον Βόλο για την αγορά του 21χρονου υψηλώσομου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και τον εντάσσει στο δυναμικό της. Μάλιστα το χαρακτηριστικό του είναι, ότι παρά το ύψος του που τον καθιστά πολύ δυνατό στο ψηλό παιχνίδι, είναι και αρκετά γρήγορος.
Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μήτογλου να μείνει για έναν χρόνο ως δανεικός στην ομάδα του Βόλου, κάτι που προφανώς θα αποφασιστεί από τον καινούργιο προπονητή και συνολικά από την ομάδα το επόμενο διάστημα και να επιστρέψει, ακόμα πιο “ψημένος” και έτοιμος το καλοκαίρι του 2022.
Φυσικά η είδηση είναι πως η ΑΕΚ κλείνει έναν νεαρό Έλληνα αμυντικό που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με την ομάδα της πόλης μας, αποτελώντας βασικό στέλεχος (26 συμμετοχές και 3 γκολ).
Θυμίζουμε πως η Ένωση έχει φτάσει σε συμφωνία και με τον Δημήτρη Γούτα του Ατρόμητου, χωρίς εννοείται αυτές οι υποθέσεις να σχετίζονται με την απόκτηση έμπειρου στόπερ ηγέτη (τύπου Ντα Σίλβα) που θα αποκτήσει η ΑΕΚ.
Ο Γεράσιμος Μήτογλου που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Βόλο, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αργότερα αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα, πριν τον αποκτήσει ο Βόλος το καλοκαίρι του 2019, καταγράφοντας γεμάτη σεζόν φέτος.
Αδερφός του είναι ο Ντίνος, που είναι μπασκετμπολίστας στον Παναθηναϊκό.
Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι
Προβολή στατιστικών
Απήχηση δημοσίευσης 0
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση