Στήριξη στην ομάδα, διαφορετικά…

Πλάνο για γήπεδο και αθλητικό κέντρο παρουσίασε ο Αχιλλέας Μπέος.

Την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Μαγνησίας στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, ζήτησε για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Ο κ. Μπέος τόνισε πως αξίζει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια, από την στιγμή που η ομάδα ήδη ανέβηκε στην Super League!

“Την Νίκη και στον Ολυμπιακό θα τους έχουμε πάντα στην καρδιά μας, αλλά θέλουμε να ενώσουμε τον κόσμο με την ομάδα αυτή…” είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βόλου που όμως τόνισε: “Εγώ πάω με τους πολλούς, με την πλειοψηφία…

Αν ο κόσμος δεν θέλει αυτή την ομάδα στην πόλη, αν δεν την στηρίξει, σας το λέω υπεύθυνα ότι θα φύγει από τον Βόλο, δεν θα έχει λόγο ύπαρξης!

Όπως δηλώνω ότι οι μετοχές παραχωρούνται δωρεάν σε ανθρώπους που θέλουν να την αναλάβουν και μπορούν να την τρέξουν…

Εγώ δεν είμαι τίποτα στην ομάδα, όμως μπορώ να το κάνω αυτό και όποιος ή όποιοι θέλουν να την αναλάβουν, θα την πάρουν κι εγώ θα βοηθήσω, θα βρίσκομαι πίσω τους να βοηθήσω.

Ο Βόλος δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστήσει, ήδη είναι μέσα στις 14 κορυφαίες ομάδες της χώρας και θα διεκδικήσει να πάει στις πρώτες 5, να βγει Ευρώπη, να δώσει χαρά στον φίλαθλο κόσμο της πόλης” είπε ο Δήμαρχος Βόλου, που αποκάλυψε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να υλοποιήσει ένα μεγαλόπνοο πλάνο για την συγκεκριμένη ομάδα (και όχι μόνο) που έχει να κάνει με τις εγκαταστάσεις που μπορούν να γίνουν στην Νεάπολη και να μπουν τα θεμέλια για κάτι πολύ μεγάλο!

“Υπάρχει ένα πλάνο στο οποίο έχουμε δουλέψει και αν όλα πάνε καλά και η ομάδα εδραιωθεί στην πόλη μας, ήμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γηπέδου, το πρώτο στην Ελλάδα που θα αυτο ηλεκτροδοτείται (!!!) καθώς και αθλητικού – προπονητικού κέντρου με τρία γήπεδα, καταστήματα, πάρκινγκ 600 θέσεων, ξενώνων και άλλων χώρων.

Κατά 80% ήδη τα χρήματα έχουν βρεθεί, ενώ και οι χώροι (οικόπεδα) που θα χρειαστούν ήμαστε κοντά στην υπογραφή των συμβολαίων…

Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να χαλάσει το πλάνο μας.

Αρκεί να την θέλει πραγματικά αυτή την ομάδα ο κόσμος της πόλης” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος και στην συνέχεια, προβλήθηκε το πλάνο του γηπέδου και των εγκαταστάσεων στον χώρο της Νεάπολης.

Δείτε το: