Σε ρυθμούς Κυπέλλου η Νίκη… τηλεοπτικό το παιχνίδι με Δόξα

Σε ρυθμούς Κυπέλλου ζει ο οργανισμός Νίκη!

Και δεν είναι καθόλου παράξενο αυτό, αφού το συγκεκριμένο ματς ή καλύτερα, παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής, έχουν λείψει πολύ από τους “κυανόλευκους”, περίπου μία 5ετία δηλαδή…

Οπότε είναι φυσιολογικό άπαντες στην Νίκη να ασχολούνται με το μεγάλο αυτό παιχνίδι, που μπορεί να φέρει κέρδη τόσο αγωνιστικά, όσο και σε άλλους τομείς (οικονομικούς κυρίως).

Στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού, η διοίκηση της Νίκης αποφάσισε να ανοίξει και την ανατολική εξέδρα, σε μία προσπάθεια να “ζεστάνει” το αχανές στάδιο, αφού η ελπίδα για την μαζική συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη.

Στην κατεύθυνση αυτή είναι και η πρόθεση της ομάδας να διαθέσει 800 (!!!) προσκλήσεις στα σχολεία της πόλης, όπως και η απόφαση για δωρεάν είσοδο στις γυναίκες και στα παιδιά έως 15 ετών!

Να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι τηλεοπτικός, αφού όπως αποφάσισε η συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV θα καλύψει live την αναμέτρηση.

Επίσης για το Κυριακάτικο παιχνίδι, θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι (12:30) της Παρασκευής.

Να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση που η Νίκη περάσει το εμπόδιο της Δόξας και προκριθεί σε όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει δύο ομάδες Super League και μία Football League.