Αρχική » Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

by admin

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ θα τεθούν από το μεσημέρι της Τετάρτης τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως έκανε γνωστό η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, από τις 16:00 θ’ ανοίξει η πλατφόρμα για την ελάχιστη ώρα που αναμένεται να χρειαστεί ώσπου να εξαντληθούν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στις 4 μμ σήμερα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό (24/4 – 20.30) στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου. Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 17.00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης της OPAP ARENA που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από κόλλα Α4».

Διαβάστε εδώ τα πάντα σχετικά με τον νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα

Α

ΠΗΓΗ

You may also like