Αρχική » Σήμερα τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ!

Σήμερα τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ!

by admin

Έφτασε η ώρα για ακόμα έναν μεγάλο σταθμό στην ιστορία της ΑΕΚ!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος το μεσημέρι του Σαββάτου (20/4) στις 12:00 -μία εβδομάδα μετά τα γενέθλια ενός αιώνα ιστορίας του συλλόγου- θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια στο Μουσείο Ιστορίας τους στην OPAP Arena! Μάλιστα, την κορδέλα θα κόψει ο Αιώνιος Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος.

Έτσι, μ’ αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο του «δικεφάλου», όπου εδώ και πέντε μήνες εξάλλου έχει εγκαινιαστεί και δεσπόζει το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

«Καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού», υπογράμμισαν στη σχετική προ ημερών ανακοίνωσή τους οι «κιτρινόμαυροι».

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, ενώ ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA ”Αγιά Σοφιά” καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like