Home Γ' ΕΘΝΙΚΗ Προχωρά με αργές κινήσεις το «χτίσιμο» του ρόστερ –

Προχωρά με αργές κινήσεις το «χτίσιμο» του ρόστερ –

by admin

Σε αργούς ρυθμούς καθώς δεν υπάρχει η χρονική πίεση συνεχίζεσαι το χτίσιμο της Δόξας Δράμας που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά από πολλά καλοκαίρια όπου ο χρόνος φτιαξίματος της νέας ομάδας σπαταλιόταν σε διαδικασίες δικαστικές, διοικητικές και ότι άλλο ήρθε επιτέλους η πολυτέλεια της άνεσης των κινήσεων χωρίς  το άγχος του χρόνου.

Αυτή η κατάσταση βοηθάει πολύ καθώς η οικονομική στενότητα απαιτεί προσεκτικές κινήσεις σε ότι αφορά τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας.

Με την απουσία ενός οικονομικά ισχυρού παράγοντα, τα δεδομένα είναι σκληρά απέναντι στην προσπάθεια της σημερινής διοίκησης που πρέπει να δημιουργήσει έσοδα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα τρέχοντα έξοδα, σε ένα άδειο αγωνιστικά χρονικό διάστημα.

Η συναυλία της Τετάρτης 6 Ιουλίου με Κονταρό και Τσαχουρίδη στο γήπεδο του συλλόγου είναι ένας ευχάριστος τρόπος για τους δραμινούς να ενισχύσουν το ταμείο της ομάδας τους.

Παράλληλα και αφού ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί επίσημα το βασικό κομμάτι στο έμψυχο υλικό της ομάδας θα δοθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας.

Λίγο ως πολύ ο κόσμος της Δράμας γνωρίζει τα όσα έχουν προηγηθεί και έφεραν την ομάδα τη σημερινή οικονομική δυσπραγία. Με το ταμείο άδειο και με τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν να είναι αναλογικά μεγάλες.

Ωστόσο με σωστή και έντιμη διαχείριση που πάντα θα διέπεται από ποδοσφαιρική λογική και πάντα με τη στήριξη των δραμινών, τα μέλη μέλη της διοίκησης Περσίδη ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα κάνει την πορεία που της αρμόζει.

Ήδη πέρα από τις πρώτες ανανεώσεις στο κομμάτι αυτών που παραμένουν,  το έμψυχο υλικό της ομάδας συνεχίζει να συμπληρώνεται από παίκτες που θα φορούν το σήμα του “μαυραετού” στο στήθος και στο νέο πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κατσαμάγκας

Χρήστος Οικονομίδης

Στα πρόσφατα ονόματα περιλαμβάνονται αυτά των Παναγιώτη Κατσαμάγκα, Χρήστου Οικονομίδη, Δημήτρη Παπαϊωάννου (κεντρική φωτό) Στέφανου Χατζηκυριάκου, Πάρη Χατζηκούρτη και Στέλιου Θεοδοσιάδη.

Στέφανος Χατζηκυριάκου

Πάρης Χατζηκούρτης

Στέλιος Θεοδοσιάδης

-Πάντα με εισήγηση ή συγκατάθεση του προπονητή, οι πρώτες πινελιές ενίσχυσης αφού θα έχουν “κλειδώσει” θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό μέχρι την πρεμιέρα των προπονήσεων και σίγουρα πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένο το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου υλικού.

Σημαντική παράμετρος είναι να ξεκαθαρίσει η σύνθεση του νέου ομίλου. Έτσι μόλις επισημοποιηθούν τα ονόματα των ομάδων που θα αποτελούν τον πρώτο όμιλο θα ακολουθήσουν οι συμπληρωματικές κινήσεις ενίσχυσης.  Κεντρικό ρόλο θα παίξουν η δυναμική των ομάδων που θα συμμετέχουν και τα οικονομικά μεγέθη που θα διαθέτει το ταμείο της ομάδας όπως και των αντιπάλων της.

Ακούγεται έντονα να είναι υπό πραγματοποίηση ένα σενάριο που θέλει στον πρώτο όμιλο την συμμετοχή όλων των ομάδων που πήραν μέρος στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ενώσεων. Αυτό πέρα από την αναβολή της αναδιάρθρωσης σηματοδοτεί αυτόματα την παρουσία μιας τρίτης εκπροσώπου του δραμινού ποδοσφαίρου, της Προσοτσάνης και παραλληλία έναν όμιλο με κοντινότερες μετακινήσεις και πιθανώς μικρότερης ισχύος ομάδων.

Αυτά και κάποια άλλα δεδομένα περιμένουν να δουν οι διοικούντες της Δόξας για να οριστικοποιήσουν το χτίσιμο της ομάδας.

Συμμετοχή της ομάδας των νέων στο πρωτάθλημα της SL2

Μια πολύ αξιόλογη σκέψη της διοίκησης Περσίδη που μπήκε για εφαρμογή από την αρχή της παρουσίας της στα ηνία του συλλόγου είναι η συμμετοχή της ομάδας των νέων του Γ.Σ. Δόξα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα 2.

Ήδη το σχετικό αίτημα θα σταλεί στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας το πρωί της Δευτέρας. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η αξιοποίηση των “μικρών” του συλλόγου σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπου πέρα από τις αγωνιστικές παρουσίες και την αποκόμιση εμπειριών θα είναι σε θέση να δείξουν τις δυνατότητες τους σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό ενδιαφερομένων.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα αντιμετωπίζεται πολύ θετικά από τους αρμόδιους παράγοντες και εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα θα είναι για τη Δόξα μια πολύ καλή ευκαιρία να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει καλύτερα το υλικό των αναπτυξιακών τμημάτων της όπου φυσικά θα ενταχθούν και παίκτες από άλλες ομάδες της Δράμας όπως και άλλων ενώσεων.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ – Sportdrama

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη 

Διαβάστε επίσης:

Πανιώνιος: «Ψώνια» από Super League 2 στην Πλατεία – Τσίπρας και επίσημα με επιβεβαίωση!

Διαγόρας: «Δύσκολη και ανταγωνιστική η SL2, με πολλά ταξίδια και ελάχιστη ξεκούραση» είπε ο Λαμπίρης

Super League 2: Μπελάδες για Εργοτέλη – Κατέπεσε η εγγυητική μετά από αίτημα 12 παικτών
ΠΗΓΗ

You may also like