Αρχική » «Πρέσινγκ» του Άρη σε Τζόναθαν Σίλβα

«Πρέσινγκ» του Άρη σε Τζόναθαν Σίλβα

by admin

Με κάθε τρόπο, ο Άρης έχει καταστήσει σαφές στην πλευρά του Τζόναθαν Σίλβα πως είναι προτεραιότητα η μεταγραφή του, προσφέροντας ένα τριετές συμβόλαιο με τις συνολικές απολαβές να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Οι «κίτρινοι» έχουν… καθαρίσει με το δύσκολο της ιστορίας, αφού έχουν συμφωνήσει με τη Χετάφε όσον αφορά την φόρμουλα αποδέσμευσης του 30χρονου μπακ, όπως είχε συμβεί με τους Μορόν και Μοντόγια.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αργεντινός άσος μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος και οι Ισπανοί να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου της τελευταίας χρονιάς.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι η απάντηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Υπάρχει η εκτίμηση πως ο Σίλβα θέλει να «ζυγίσει» και τις υπόλοιπες επιλογές που έχει, προτού δώσει την τελική του απάντηση στους ανθρώπους του Άρη.

Πάντως, ενήμερος για την περίπτωση του Αργεντινού είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε άλλον έναν μπακ, αφού πέρα του Φεράρι δεν υπάρχει άλλη επιλογή στη συγκεκριμένη θέση.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like