ΠΟΑ: Ανανεώνει με Σένκα, έρχονται και μεταγραφές

Μετά τις πρώτες πέντε μαζικές ανανεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα ο ΠΟΑ φαίνεται ότι είναι πανέτοιμος να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς την διαμόρφωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ΄Εθνική όπου και πάλι ο πήχης των προσδοκιών θα μπει ψηλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr ακόμη ένας βασικός παίκτης από την περσινή ομάδα ο Λεονάρντο Σένκα είναι πολύ κοντά στο να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Ατσαλένιου και να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΟΑ που θα διατηρήσει στο ρόστερ του από την μεριά του ακόμη ένα παίκτη του περσινού βασικού κορμού.

Πέρα από τις ανανεώσεις όμως που ολοκληρώνονται σιγά σιγά στους “πράσινους” έχουν φουλάρει και τις μεταγραφικές τους μηχανές καθώς μετά την απόκτηση των δύο Πορτογάλων της Δαμάστας αναμένεται να προχωρήσουν σε τουλάχιστον ακόμη τρεις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΟΑ αναζητά δύο κεντρικούς αμυντικούς μετά και την αποχώρηση του Αναστασιάδη από την ενεργό δράση και ένα παίκτη που θα μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις στη μεσαία γραμμή στις θέσεις 6 και 8, ενώ αν βρεθεί κάτι καλό ίσως αποκτηθεί και ένας δεξιός οπισθοφύλακας για να πλαισιώσει τον Νάτου.

Κάποιες περιπτώσεις εξ΄αυτών φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να έχουμε και τις σχετικές μεταγραφικές ανακοινώσεις.

Πηγή: prismanewsΠΗΓΗ