Αρχική » ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν κάνουμε αποδεκτή την παραίτηση του Στάικου» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν κάνουμε αποδεκτή την παραίτηση του Στάικου» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – ΠΑΣ

by admin

Την απόλυτη στήριξη στον Θανάση Στάικο διατράνωσαν οι διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, αφενός γνωστοποιήθηκε ουσιαστικά ότι ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ισοπαλία (1-1) της ομάδας των Ιωαννίνων με τον Βόλο. Αφετέρου, τονίστηκε ότι αυτή δεν έγινε δεκτή, ενώ υπογραμμίστηκε η εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του 42χρονου προπονητή τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τους ποδοσφαιριστές.

Επίσης, εκφράστηκε η υπόσχεση ότι άπαντες θα προσπαθήσουν να γυρίσουν την κατάσταση, η οποία βρίσκει τον ΠΑΣ στις τελευταίες θέσεις. Μάλιστα, όπως σημειώθηκε, σύντομα θα παρατεθεί σχετική συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Όταν κληθήκαμε να αναλάβουμε τις τύχες του αγαπημένου μας ΠΑΣ Γιάννινα η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ο πατέρας μας έδινε μια μάχη γνωρίζοντας εκ προοιμίου πως ήταν άνιση. Σε εκείνες τις τελευταίες του στιγμές εμείς προσωπικά πήραμε αξεπέραστα μαθήματα ζωής. Βλέποντας τον Γιώργο Χριστοβασίλη να δίνει την μάχη του με αξιοπρέπεια, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού του το παρόν και το μέλλον της ομάδας, δεν μπορούσαμε παρά να του δώσουμε μια υπόσχεση: Να συνεχίσουμε στα χνάρια του και να δικαιώσουμε τον πιο πετυχημένο προέδρο στην ιστορία του συλλόγου.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που είχαμε σχεδιάσει και ονειρευτεί. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως και δικαιολογούμε απόλυτα την ανάγκη του κόσμου για άμεσες κινήσεις ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας Θανάση Στάικο και δεν κάνουμε αποδεκτή την παραίτησή του.

Πιστεύουμε στο έργο του όπως πιστεύουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι διατρανώνουν όχι μόνο σε εμάς αλλά και προς κάθε κατεύθυνση, την στήριξη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζουμε καλά πως στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και σίγουρα τα δικά μας δεν είναι καλά. Δεν κρυβόμαστε και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Γι αυτό η διοίκηση, σε πείσμα πολλών που θεωρούν την ομάδα παρατημένη – πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε ένα έργο ζωής του αείμηνστου προέδρου με τα νέα προπονητικά γήπεδα – έχει αποφασίσει να βοηθήσει και να προβεί σε άμεση ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα.

Κατανοούμε και αναγνωρίζουμε τον εκνευρισμό και την απογοήτευση του κόσμου και είμαστε σίγουροι πως σύντομα με τις πράξεις μας η ομάδα θα δώσει ξανά στην πόλη όραμα. Σύντομα θα παραθέσουμε συνέντευξη Τύπου εξηγώντας τις πρώτες μας ενέργειες ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακούμε τον κόσμο, άλλωστε μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για τον ΠΑΣ, και υποσχόμαστε όλοι μαζί, διοίκηση-τεχνικό επιτελείο-ποδοσφαιριστές, να αλλάξουμε την κατάσταση. Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να βγει η ομάδα από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή. Σε σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς κι ενωμένοι θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like