Αρχική » Παρουσίασε τους συνεργάτες του Κούστα –

Παρουσίασε τους συνεργάτες του Κούστα –

by admin

Το προφιλ του κυανέρυθρου προπονητικού τιμ

Τους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τον Νίκο Κούστα παρουσίασε ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

Ο Λεωνίδας Κουβαράς είναι προπονητής τεχνικης και επιδεξιότητας, κάτοχος διπλώματος UEFA B. Έχει εργαστεί ως συνεργάτης προπονητή στην ΠΑΕ Κηφισιά.

Ο Νικος Τζανόγλου είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου φυσικής κατάστασης Dijon, France κάτοχος του πρώτου μεταπτυχιακού master 1 στην εργοφυσιολογία. Έχει εργαστεί ως συνεργάτης προπονητή στην ΠΑΕ Κηφισιά.

Ο Νάτσης Γεώργιος είναι προπονητής τεχνικής και επιδεξιότητας, κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA C. Έχει εργαστεί ως συνεργάτης προπονητή στην ΠΑΕ Κηφισιά και στον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο Νίκος Μπαλής είναι προπονητής φυσικής κατάστασης. Προηγούμενοι σύλλογοι: Ζάκυνθος, Μαρκό, Αστέρας Βάρης. Είναι κάτοχος με πετύχει άκου διπλώματος στην Ιατρική Αθηνών με ειδικότητα την μεγιστοποίηση στην απόδοση. Επίσης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα «Άθληση, υγεία και ευρωστία».

Ο Αντώνης Κοκώνης είναι προπονητής τερματοφυλάκων και την σεζόν 2021-22 ήταν στον Άγιο Ιερόθεο.

Ο Σταθης Δούπκαρης είναι πτυχιούχος του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης (INSA), καθώς και κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής της UEFA. Είναι Χειριστής προγραμμάτων INSTAT, Nacsport και ως αναλυτής έχει εργαστεί στον Πλατανιά Χανίων, την Σαντορίνη και τον Παλληνιακό.

Ο Μιχαήλ-Πάρις Δαπόλας είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ανάλυσης του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης (INSA). Είναι Χειριστής προγραμμάτων Nacsport καθώς και της γλώσσας προγραμματισμού Python. Τέλος, έχει εργαστεί ως αναλυτής στην Δόξα Βύρωνος και στην ομάδα Κ-20 της Καλλιθέας.

φώτο panionianea

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη 

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός Βόλου: Γευμάτισαν Τσεκούρας και Νταόπουλος – Τι συζητήθηκε

«Έκλεισε» επιθετικό από ΑΕΚ η Κηφισιά!

Αναγέννηση Καρδίτσας: Δύναμη ο κόσμος της!
ΠΗΓΗ

You may also like