Παρελθόν και επίσημα ο Μπούις…

Παρελθόν αποτελεί λοιπόν ο Φάντζιο Μπούις από την Νίκη Βόλου, που μπορεί να πέρασε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, μπορεί να βρίσκεται σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ο προπονητής της (μέχρι και χθες) όμως άκουσε τις “σειρήνες” από το νησί της Αφροδίτης και προτίμησε να αφήσει την προσπάθεια πριν καν αυτή αρχίσει!

Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού που έγινε από τον ίδιο και τους στενούς συνεργάτες του, τινάζεται στον “αέρα” και πλέον η διοίκηση του Νίκου Ιμεράι, καλείται να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση.

Πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, μετά την επαφή που είχε με τον Βέλγο τεχνικό και το οριστικό διαζύγιο, να έχει έτοιμη την επόμενη ημέρα!

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές…

Η επίσημη ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Φάντζιο Μπούις:

Μετά από συνάντηση του προέδρου της ΔΕ ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924,  κ. Νίκου Ιμεράι και του προπονητή Φάντζιο Μπούις αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Βέλγου προπονητή καθώς και του συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργίου με την ομάδα μας.

Η ΔΕ ποδοσφαίρου ευχαριστεί θερμά τον Φάντζιο Μπούις και τον Ανδρέα Γεωργίου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.