Παραφέστας (ΑΕΛ): Δεν περισσεύει κανείς – Σήμερα η «πρώτη»

Μέσα σε καλό κλίμα και με την ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που ολοκληρώθηκαν, από σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ ξεχνούν τις διακοπές και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μέχρι και χθες, στα παράλια του νομού Λάρισας.

Πολλή δουλειά, λίγα λόγια και προσωπικές θυσίες, είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν όλη τη χρονιά των «βυσσινί», οι οποίοι έχουν ως αποκλειστικό στόχο να οδηγήσουν την ομάδα εκεί όπου αξίζει να αγωνίζεται.

Παράλληλα, η ΑΕΛ θέλει να κερδίσει και τον κόσμο της, με τον Τάκη Παραφέστα να επισημαίνει τα εξής: «Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι, όλοι μαζί, ώστε να γίνει μια νέα αρχή στην αγαπημένη μας ομάδα. Κανείς δεν περισσεύει και όσο περισσότεροι βοηθήσουν, ασφαλώς και οι ελπίδες να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα αυξηθούν. Παίζουμε σε μια δύσκολη κατηγορία, όμως η φανέλα της ΑΕΛ και η ιστορία της, την υποχρεώνουν να βλέπει ψηλά, αλλά πάντα συγκρατημένα και χωρίς υπερβολική διάθεση ανωτερότητας.
Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και κοιτάμε πάντα το δικό μας σπίτι. Όλα θα φανούν κατά τη διάρκεια και ευελπιστούμε με σωστούς χειρισμούς, να τα καταφέρουμε στο τέλος».

*Να σημειώσουμε πως σήμερα θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις οι τελευταία αποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, Μανώλης Πατράλης και Μιχάλης Τσουμάνης. Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψουν στη Λάρισα και οι Ματίας Ακούνια, Αντριάν Κολομπίνο, Αντριάν Χουσίνο.

*Σήμερα και ώρα 19:00, είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του. Μέχρι τις 26 Ιουλίου οι προπονήσεις θα γίνονται στη Λάρισα και ακολούθως θα συνεχιστούν στο Καρπενήσι, μέχρι τις 8 Αυγούστου.

*Τέσσερα φιλικά παιχνίδια έχει κλείσει μέχρι τώρα η ΑΕΛ, ενώ θα δοθούν και άλλα, μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Συγκεκριμένα, στο Καρπενήσι θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αχνας και θα παίξει εν συνεχεία με τον Α.Ο. Τρικάλων, τον Ολυμπιακό Β. και τον Πανσερραϊκό.

Πηγή: Ελευθερία

ΠΗΓΗ