ΠΑΟΚ: Τους… έτρεξε ο Λουτσέσκου – Ποδόσφαιρο – Super League 1 – Π.Α.Ο.Κ.

Η πρώτη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ανήκει στο παρελθόν. Μετά το χθεσινό (18/07) ρεπό, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο και… σήκωσαν μανίκια, ξεκινώντας δυναμικά το δεύτερο επταήμερο στην Ολλανδία.

Το πρωινό της Δευτέρας (19/07) ήταν αφιερωμένο κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης, είχε πολύ τρέξιμο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην χάνει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες και σε κάποια τακτικά κομμάτια.

Η ημέρα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας. Στη συνέχεια οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ.

Όσο το ένα ασχολήθηκε με την αντοχή και την ταχυδύναμη μέσα από αγώνες 3 Vs 3, το άλλο δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τη ζώνη της άμυνας.

Ο Ενέα Μιχάι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συμμετείχε στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχει ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Ίνγκασον και Ντόουγκλας έμειναν στο ξενοδοχείο για θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα.

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00.

Α

ΠΗΓΗ