Αρχική » Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ: Προς αντιστροφή έδρας και αλλαγή ημερομηνίας – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Πανσερραϊκός

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ: Προς αντιστροφή έδρας και αλλαγή ημερομηνίας – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Πανσερραϊκός

by admin

Νέες εξελίξεις με το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών!

Όπως ενημέρωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Δελής, οι εργασίες στην έδρα του Πανσερραϊκού, πολύ δύσκολα θα έχουν ολοκληρωθεί για το ματς της 12ης αγωνιστική της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ, καθώς η τεχνική εταιρία δεν έχει υπογράψει ακόμη για τις εργασίες κάτι το οποίο πιθανότατα θα συμβεί αύριο.

Η διαδικασία της αποξήλωσης του στεγάστρου αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα μιας εβδομάδας, γεγονός το οποίο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιστροφή έδρας όπως συνέβη και στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Και αυτό διότι σε περίπτωση που η έδρα αντιστραφεί, τότε, δεν αποκλείεται να γίνει και αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του ματς, εξαιτίας της συνάντησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 26/11!

Φυσικά, αν αυτό συμβεί, θα οφείλεται στην πρόληψη για αποφυγή επεισοδίων. Πιθανότερη ημερομηνία για να γίνει λοιπόν το ματς του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι η αμέσως προηγούμενη ημέρα, δηλαδή στις 25 Νοεμβρίου!

Α

ΠΗΓΗ

You may also like