Παναχαϊκή: Χάλασε του τερματοφύλακα – Προς παραμονή το τεχνικό τιμ

Δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα στην Παναχαϊκη αφού λίγη ώρα πριν πέσουν υπόγραφες, υπήρξε διαφωνία στο θέμα της χρονικής διαρκείας του συμβολαίου.

Οι δύο πλευρές ήθελαν διαφορετικά πράγματι και έτσι η περίπτωση δεν προχώρησε με την Παναχαϊκή να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και την άμυνα και στόχος είναι να κλείσουν 2 ακόμα παίκτες μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Προς παραμονή τα μέλη του τεχνικού τιμ

Στο μεταξύ, αυτό που φαίνεται να προκύπτει μετά την προχθεσινή συνάντηση του τιμ μάνατζερ Γιώργου Ντάσιου με τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο για τα αγωνιστικά θέματα, είναι πως εκτός απρόοπτου δεν θα έχουμε αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο για τη νέα χρονιά.

Έχουν γίνει επαφές με όλους τους παίκτες και με εξαίρεση μια περίπτωση, όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να συνεχίσουν κανονικά στο τεχνικό τιμ ως συνεργάτες του Χρήστου Καραπίτσου.

Σύντομα μάλιστα θα γίνουν και ανακοινώσεις σχετικά με θέματα προετοιμασίας αφού έχουν ρυθμιστεί όλες οι τελευταίες πληροφορίες.

Ψάχτηκε για Φουάση

το μεταξύ, πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο αμυντικός Αντώνης Φουάσης για τον οποίο ασχολήθηκε η Παναχαϊκή.

Οι κοκκινόμαυροι έκαναν κρούση στον μάνατζερ του 23χρονου παίκτη όμως ενημερώθηκαν πως έχει ήδη κλείσει σε άλλη ομάδα και έτσι δεν υπήρχαν περιθώρια για να προχωρήσει το θέμα. Όμως δείχνει πως η Παναχαϊκή έχει στραμμένη την προσοχή της σε όλους τους αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πηγή: Γνώμη ΠατρώνΠΗΓΗ