Παναχαϊκή: Ενίσχυση, σοβαρότητα και εξυγίανση!

Η Παναχαϊκή προχωρά τον σχεδιασμό της για την νέα περίοδο και θέλει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό του ρόστερ. Πρόθεση είναι στο τέλος Ιουλίου να έχει ολοκληρώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα από την αρχή είναι ότι η Παναχαϊκή θα κρατήσει χαμηλούς τόνους και άπαντες θα αποφύγουν τις δηλώσεις. Θέλει να προχωρήσει σεμνά και ταπεινά και με σοβαρότητα στις κινήσεις που θα γίνουν. Είναι βέβαιο ότι κοιτάει για νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες που θα έχουν κίνητρο για να παίξουν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας αλλά και της κατηγορίας. Πρόθεση είναι να αποκτηθούν ποιοτικοί παίκτες στις τρεις επιλογές που θα γίνουν σε παίκτες άνω των 25 ετών ώστε να κάνουν την διαφορά και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.

Υπάρχει λίστα παικτών που έχει δώσει ο Χρήστος Καραπίτσος αφού έχει διακρίνει παίκτες από την Σούπερ Λίγκ 2 και την Football league που θέλει να υπογράψουν στην Παναχαϊκή. Έχει επιλέξει παίκτες που θεωρεί ότι έχουν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα αφού επιθυμία το ήταν η ανανέωση στο ρόστερ με τον ερχομό παικτών που θα μπορούν να είναι σκληροί στο γήπεδο και να δώσουν ύψος στην ομάδα . Είναι έναν διαφορετικό καλοκαίρι από το περσινό αφού δεν πρόκειται να δοθούν τα χρήματα που είχαν διατεθεί από τον Γιώργο Μπάρλο.

Στην ΠΑΕ έχουν βάλει στόχο να υπάρξει εξυγίανση και να μειωθούν οι οφειλές που υπάρχουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με πρώτο θέμα την τακτοποίηση της εγγυητικής επιστολής αφού θα πρέπει να καταβληθεί ποσό 135.000 ευρώ για να φτάσει το ποσό των 150.000 ευρώ που απαιτείται για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Η ενίσχυση της ομάδας είναι αυτή που προέχει, όμως υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν μέσα στο δίμηνο του καλοκαιριού ενώ στην ΠΑΕ περιμένουν να μάθουν και τα δεδομένα του νέου πρωταθλήματος.

Πηγή: sportfmpatrasΠΗΓΗ