Αρχική » Παναθηναϊκός: To ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: To ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Παναθηναϊκός

by admin

Ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μίλησε για τους διεθνείς, αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα που υπάρχει για τον Παναθηναϊκό μέχρι την επόμενη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Συζητώντας στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά, τόνισε ότι η αποκατάσταση του τραυματισμού του Πάλμερ-Μπράουν έχει καθυστερήσει και σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια απουσία του Μάγκνουσον, ο Ζέκα θα χρειαστεί να παίξει ακόμη περισσότερα στα επόμενα ματς.

«Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με δυο στόπερ, τον Γέντβαϊ και τον Σένκεφελντ μετά τους τραυματισμούς. Είναι μια θέση που μπορεί να παίξει και ο Αράο, αλλά θα χρειαστεί και θα παίξει και ο Ζέκα όπως και με την Κηφισιά».

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης, εντόπισε και τις διαφορές του Παναθηναϊκού με τα παλαιότερα χρόνια, λέγοντας ότι οι πολλοί διεθνείς παίκτες οι οποίοι διεκδικούν την παρουσία τους στο επικείμενο Euro της Γερμανίας με τις εθνικές τους, δείχνουν το σημερινό επίπεδο και την πρόοδο της ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like