Αρχική » Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Επιμένει η ΕΠΟ για τις 6 Δεκεμβρίου – Ποδόσφαιρο – Κύπελλο Ελλάδας Novibet – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Επιμένει η ΕΠΟ για τις 6 Δεκεμβρίου – Ποδόσφαιρο – Κύπελλο Ελλάδας Novibet – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

by admin

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της διεξαγωγής του πρώτου αγώνα για το Κύπελλο, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Όπως ανέφερε από την ΕΠΟ θα επιμείνουν για την διεξαγωγή της αναμέτρησης στις 6 Δεκεμβρίου, δηλαδή, την ημέρα της μαύρης επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς δεν υπάρχουν άλλες ημερομηνίες διαθέσιμες.

Μια προσπάθεια η οποία ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν θα έχει αποτέλεσμα, δηλαδή, αν θα μπορέσει να γίνει αποδεκτή από όλους τους φορείς.

Ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε ότι παρά τα όσα γράφηκαν, ποτέ από την ομοσπονδία δεν έχει πέσει στο τραπέζι ως ημερομηνία η διεξαγωγή του αγώνα στις 5 Δεκεμβρίου, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί λόγων των σχετικών κανονισμών για την… απόσταση που πρέπει να έχουν δύο αγώνες μεταξύ τους για μια ομάδα. Έτσι από την στιγμή που τόσο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αγωνίζονται για το πρωτάθλημα την Κυριακή το ματς δεν μπορεί να γίνει την Τρίτη.

Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει θέση από την Ελληνική Αστυνομία, δηλαδή, να δηλώσει αδυναμία εγγύησης της τέλεσης του αγώνα την ημερομηνία της 6ης Δεκεμβρίου λόγω της επετείου της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, είτε για την επόμενη ημέρα στις 7 Δεκεμβρίου που είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Άρα τα δεδομένα, αυτή την στιγμή, είναι η πρόθεση της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του ματς στις 6 Δεκεμβρίου, αλλά χωρίς την ΕΛΑΣ μέχρι τώρα να έχει πάρει θέση, χωρίς να έχει στείλει το παραμικρό αίτημα προς την ΕΠΟ για την τέλεση του αγώνα.

Λογικά, είναι κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα έτσι ώστε να τακτοποιηθεί το ζήτημα και να κλειδώσει η ημερομηνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like