Αρχική » Παναθηναϊκός: Αντιστροφή έδρας στο ματς με την Κηφισιά – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Αντιστροφή έδρας στο ματς με την Κηφισιά – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Παναθηναϊκός

by admin

Νέα δεδομένα αναφορικά με την προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (12/11) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά, είχαμε σήμερα (03/11)…

Κι αυτό γιατί, όπως έκανε γνωστό και η Stoiximan Super League, υπήρξε αντιστροφή της έδρας του αγώνα, λόγω των έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που γίνονται στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Έτσι, λοιπόν, η νεοφώτιστη ομάδα θα είναι εκείνη που θα φιλοξενήσει το «τριφύλλι» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Κυριακή, με την ώρα διεξαγωγής του να μεταφέρεται από τις 17:30 στις 21:30.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
«Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like