Παίζει με ΑΕΚ ο Πασχαλάκης

Κανονικά θα είναι διαθέσιμος ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (23/9) καθώς οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν και πήραν αναβολή από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League!

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον του μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για την Παρασκευή (21/9), έπειτα από δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Παρόλα αυτά η υπόθεση δεν εκδικάστηκε διότι ο ΠΑΟΚ δήλωσε κώλυμα των νομικών του εκπροσώπων (!!!) που χθες βρίσκονταν στην Θεσσαλονίκη για το ματς με την Τσέλσι…

Το Πειθαρχικό Όργανο έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με ανακοίνωσή της η λίγκα γνωστοποίησε ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη (25/9)…

Κάτι που σημαίνει πως ο Πασχαλάκης μάλλον θα χάσει μόνο το ματς κυπέλλου με τον Άρη, παιχνίδι μάλλον αδιάφορο και που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά:

«Η υπόθεση «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)» αναβλήθηκε για την Τρίτη 25-9-2018 και ώρα 11.00».

Σημειώνεται ότι ο Πασχαλάκης κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής, συνεπώς ενδέχεται να χάσει το ματς του κυπέλλου με τον Αρη την ερχόμενη Τετάρτη (26/9).