Πίστωση χρόνου ζήτησε για τη Δόξα Δράμας ο Φιλίππου –

Για την ισοπαλία της Δόξας Δράμας με τον Πανδραμαϊκό με 0-0 (τρίτο “Χ” σε πέντε αγωνιστικές, από μια νίκη και ήττα ως τώρα) μίλησε στα social media των “Μαυραετών” ο προπονητής τους, Σπύρος Φιλίππου.

Παράλληλα, ζήτησε πίστωση χρόνου, λέγοντας:

«Θεωρώ πως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν χτιστεί με διαφορετικό τρόπο. Κατορθώσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε την κυριαρχία του παιχνιδιού, να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και να δικαιούμαστε κάτι παραπάνω από το 0-0. Ο Πανδραμαϊκός στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, είμαι ικανοποιημένος από την αμυντική αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Όταν φέρνεις ισοπαλία και χάνεις δύο πόντους, δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Από κει και πέρα θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι αυτή η ομάδα, αυτοί οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν έχουν ανάγκη από διαφορετικά πράγματα φέτος.

Ο κόσμος θα πρέπει να τους στηρίξει, να τους δώσει χρόνο ούτως ώστε μέσα από τους αγώνες, να βελτιωθούν, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να δείξουν πως μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο κι ίσως η υπερβολική, χωρίς λόγο πίεση που δέχεται η ομάδα, να μην κάνει καλό. Εγώ κι όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που δίνουν τα παιδιά. Και αυτά που παίζουν στον αγωνιστικό χώρο και αυτά που δεν παίζουν. Να είναι σίγουρος ο κόσμος πως όσο βρισκόμαστε εμείς εδώ, το 100% των παικτών θα βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Από κει και πέρα θέλουμε, να μας αντιμετωπίζουν σαν μια ομάδα με ιστορία κι όχι με τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές.

Είμαστε μια ομάδα που χτιστήκαμε μέσα σε επτά μέρες. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας παίζουν πρώτη φορά, όχι μόνο σε αυτή την ομάδα αλλά οι περισσότεροι προέρχονται από αναπτυξιακά κι ερασιτεχνικά τμήματα όπου τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε διακοπή. Όλα αυτά επηρεάζουν. Αυτό δημιουργεί μια δυσκολία. Εγώ αυτό που θα ζητήσω ως προπονητής αυτής της ομάδας είναι να στηριχθεί η προσπάθεια των παιδιών αυτών». 

Η Δόξα προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον αήττητο Αγροτικό Αστέρα.

Διαβάστε επίσης:

Super League 2: Δικαίωση για Ζάκυνθο – Επιστρέφει στην Super League 2!

Super League 2: Live οι αγώνες της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής (24 Νοεμβρίου)

Super League 2: Η βαθμολογία σε Βορρά και Νότο (24/11)ΠΗΓΗ