Πήρε τον Πίτκα ο Βόλος

Άμεση αντίδραση στον τραυματισμό Καραγκιολίδη!

Ο αναπάντεχος σοβαρός τραυματισμός του Φώτη Καραγκιολίδη, σαφέστατα στενοχώρησε όλους στην ομάδα του Βόλου, που όμως αντέδρασαν άμεσα.

Η αντίδραση αυτή ακούει στο όνομα του Βαγγέλη Πίτκα, ενός έμπειρου τερματοφύλακα που ήρθε στον Βόλο για να πάρει τα γάντια του βασικού και να αντικαταστήσει τον άτυχο Καραγκιολίδη.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως οι άνθρωποι της Βολιώτικης ΠΑΕ αντέδρασαν κάτι παραπάνω από αστραπιαία, αφού μπόρεσαν να φέρουν στην ομάδα έναν έμπειρο και ικανό τερματοφύλακα στο κλείσιμο της αυλαίας της μεταγραφικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα, ο οποίος την φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Ο Πίτκας ξεκίνησε την καριέρα του στον Κιλκισιακό και ακολούθησαν Αιολικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τηλυκράτης, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Απόλλων, Παναιγιάλειος και Λαμία.

Πιο μπροστά βέβαια είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον απρόσμενα σοβαρό τραυματισμό του Φώτη Καραγκιολίδη:

Στο νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται από χθες ο Φώτης Καραγκιολίδης, ο οποίος στον αγώνα με τον Αιγινιακό έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο του, υπέστη μερική ρήξη σπλήνας και θλάση σπλήνας.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Φώτη Καραγκιολίδη περαστικά και σύντομα να επιστρέψει κοντά μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.