Αρχική » Πήρε πτυχίο από το Χάρβαρντ ο Λέο Μάτος!

Πήρε πτυχίο από το Χάρβαρντ ο Λέο Μάτος!

by admin

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ ο Λέο Μάτος!

Ο βετεράνος δεξιός μπακ που σημείωσε σπουδαία καριέρα στη χώρα μας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία ποζάροντας με το πτυχίο του μπροστά από το διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο.

Μάλιστα το πτυχίο του μόνο… αμελητέο δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς αφορά σπουδές στο τμήμα των οικονομικών και της αθλητικής διοίκησης!

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες από έντονη μάθηση και επιτεύγματα, κατάφερα να ολοκληρώσω το μάθημα «Crossover into Business», να λάβω το δίπλωμά μου και να συμμετάσχω στο συνέδριο Media, Entertainment and Sports Congress που προώθησε το ίδιο το Πανεπιστήμιο με σημαντικές αναφορές στην αγορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες και τους καθηγητές μου για όλες τις γνώσεις που μου προσέφεραν στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι όλες οι εμπειρίες που είχα εδώ στο Harvard θα έχουν μεγάλη σημασία για τη ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία», ανέφερε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

ΑΠΗΓΗ

You may also like