Αρχική » Πήγε στο μουσείο της ΑΕΚ με φανέλα Σαμπανάτζοβιτς που… άρπαξε ο πατέρας του στην Τούμπα στο πρωτάθλημα του 1992!

Πήγε στο μουσείο της ΑΕΚ με φανέλα Σαμπανάτζοβιτς που… άρπαξε ο πατέρας του στην Τούμπα στο πρωτάθλημα του 1992!

by admin

Ο Τάσος ήταν ακόμα αγέννητος όταν η ΑΕΚ πανηγύρισε τον τίτλο του 1992 στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με 5.000 οπαδούς της να την έχουν ακολουθήσει ως εκεί. Ανάμεσα στους εκδρομείς βρισκόταν και ο πατέρας του Τάσου και ήταν ο τυχερός, που άρπαξε στον αέρα τη φανέλα με τον αριθμό 5, που πέταξε στην εξέδρα ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς.

Φορώντας αυτήν τη φανέλα, λοιπόν, επισκέφθηκε ο Τάσος το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και φωτογραφήθηκε μπροστά στην προθήκη, που αναφέρεται σε εκείνη τη χρυσή εποχή της ομάδας μας.

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Το ωράριο αυτό θα παραταθεί αύριο Κυριακή, εν όψει του αγώνα με τη Λαμία, και το Μουσείο θα είναι ανοιχτό έως και λίγο πριν τη σέντρα.

Ο Τάσος ήταν ακόμα αγέννητος όταν η ΑΕΚ πανηγύρισε τον τίτλο του 1992 στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Saturday 18 May 2024

ΑΠΗΓΗ

You may also like