Πάει σε εκλογές – Με νέα διοίκηση ο σχεδιασμός |

Προετοιμασία εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο σήμανε η γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο ΑΟ Διαβολιτσίου το Σάββατο το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο του Διαβολιτσίου, παρουσία περίπου 30 μελών του συλλόγου.

Η θητεία της παρούσας διοίκησης έχει ολοκληρωθεί και η μοναδική απόφαση που πάρθηκε ήταν να δοθεί η τρίμηνη παράταση ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για τη γενική συνέλευσηαπό την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Η παρούσα διοίκηση θα προχωρήσει τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, όπως τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η προθεσμία της οποίας λήγει στα τέλη του μήνα, αλλά από κει και πέρα τον σχεδιασμό της ομάδας, τον προπονητή και τη στελέχωση του ρόστερ, θα αναλάβει η καινούργια διοίκηση που θα προκύψει στη γενική συνέλευση. Οι διαδικασίες αναμένεται να τρέξουν άμεσα καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα.

Με τα έως τώρα δεδομένα η νυν διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου θα βρίσκεται και την επόμενη μέρα στην ομάδα με τους ανθρώπους όμως να παραμένουν ανοιχτοί για την είσοδο παραγόντων ή χορηγών που θα εκφράσουν την επιθυμία να συνεισφέρουν στο σύλλογο.

Πηγή: sport365ΠΗΓΗ