Ο Στέλιος Αρσένος στον Sport fm 89,5

Στην εκπομπή του Sport fm 89,5 “Σφύριξα κι έληξες” με τους Άκη Μπούκλα και Βασίλη Ζηνέλη, μίλησε ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού Στέλιος Αρσένος.

Ο νεαρός τεχνικός, έκανε λόγο για μία σημαντική εκτός έδρας επιτυχία που εδραίωσε τον Γυμναστικό στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ αναφέρθηκε και στα τεράστια προβλήματα που περνά ο ιστορικός Πιερικός, προβλήματα που και ο ίδιος έχει ζήσει ως ποδοσφαιριστής!

Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά του Πιερικού περνάνε πολύ δύσκολα, τους νιώθω γιατί έχω περάσει κι εγώ παρόμοιες καταστάσεις ως ποδοσφαιριστής…” απάντησε σε σχετική ερώτηση ο προπονητής του Αλμυρού, που είπε χαρακτηριστικά: “Τέτοιου είδους προβλήματα, μπορεί να συσπειρώσουν μία ομάδα που θέλει να βγάλει αντίδραση.

Γι  αυτό και η νίκη μας, αποκτά μεγαλύτερη αξία!

Μας δίνει ακόμα καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια, νικήσαμε μία ομάδα με μεγάλο όνομα και ιστορία μέσα στην έδρα της, μία ομάδα με σημαντικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, που δυστυχώς έχουν φτάσει στα όριά τους, σύμφωνα πάντα με όλα όσα βγάζουν οι ίδιοι προς τα έξω…”.

Ο Στέλιος Αρσένος όμως πέρα από την ψυχολογία που τους δίνει για την συνέχεια αυτή η νίκη στην Κατερίνη, αναφέρθηκε και στην δουλειά σε βάθος που γίνεται στον Αλμυρό: “Η ομάδα μας, πέρα από τρεις τέσσερις έμπειρους παίκτες που βοηθούν τα μέγιστα, αποτελείται από νεαρούς παίκτες που παίζουν ενεργό ρόλο σ΄ αυτή!

Είναι παιδιά νεαρά κι εξελίξιμα,  που έχουν όρεξη για δουλειά και βέβαια ταλέντο που το δουλεύουν όπως είπα.

Παίρνουν τις ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύονται…  Αυτό είναι το νόημα, έτσι βλέπουμε το ποδόσφαιρο, να βγαίνουν νέοι παίκτες που θα καθιερώνονται στην ομάδα!”.

Όσο για την συνέχεια;

“Επόμενος αντίπαλος είναι ο Θησέας… Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό σ΄ αυτό.

Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια εξ΄ άλλου, το οποίο θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε…”.