Αρχική » Ο άσημος Πορτογάλος Περέιρα διαιτητής στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο άσημος Πορτογάλος Περέιρα διαιτητής στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

by admin

Ένας διαιτητής χωρίς πολλές περγαμηνές, o Kλαούντιο Περέιρα, ορίστηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που θα γίνει την Τετάρτη για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Ο 37χρονος Πορτογάλος δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας, δεν είναι καν διεθνής, ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» σε 15 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά όχι σε κάποιο ντέρμπι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, ενώ στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Στο Ολυμπιακός-Άρης θα είναι ο 37χρονος Γάλλος Ερίκ Βατελιέ, που επίσης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας και δεν είναι διεθνής. Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, με τον Μπενουά Μιλό στο VAR και βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

Στο ΠΑΟΚ-Λαμία διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης και Χρήστος Κορώνας θα είναι βοηθοί του, με τον Σπύρο Ζαμπαλά στο VAR και βοηθό του τον Γιώργο Στεφανή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like