Αρχική » Οριακά στο γήπεδο του Πανσερραϊκού το ματς με ΠΑΟΚ στις 26/11-Η εναλλακτική της Τούμπας – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Πανσερραϊκός

Οριακά στο γήπεδο του Πανσερραϊκού το ματς με ΠΑΟΚ στις 26/11-Η εναλλακτική της Τούμπας – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – Πανσερραϊκός

by admin

Ανοιχτό παραμένει ακόμη πού θα διεξαχθεί ο αγώνας του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή, 26 Νοεμβρίου. Κι αυτό γιατί οι εργασίες για την επιδιόρθωση των προβλημάτων στατικότητας που υπήρχε σε κάποιες θύρες δεν είναι βέβαιο πως θα έχουν ολοκληρωθεί εγκαίρως.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FONH. στο στέγαστρο που αποφασίστηκε να ξηλωθεί, τρέχουν οριακά να προλάβουν όλοι τις ημερομηνίες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες και η τεχνική εταιρεία θα έχει υπογράψει για τις απαραίτητες εργασίες αν όχι την Παρασκευή, την ερχόμενη Δευτέρα.

Αυτό που είναι άγνωστο είναι αν μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες αποξήλωσης του στεγάστρου, θα έχει δοθεί έγκαιρα εκ νέου η άδεια καταλληλότητας με τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν, μέχρι τις 26 Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής η άδεια έχει ισχύ για 1 μήνα, αλλά με τα δύο πέταλα μόνο ανοιχτά.

Αλλιώς υπάρχει το ενδεχόμενο ο αγώνας με γίνει στην Τούμπα. Δήμος Σερρών και ΠΑΕ Πανσερραϊκός θέλουν, πάντως, να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια μέχρι να γίνει ο αγώνας κανονικά στις Σέρρες, ώστε να ανοίξουν ξανά οι Θύρες 2,3 και 4 και στο βόρειο πέταλο και να έχει η ΠΑΕ την ευχέρεια να δώσει εισιτήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like