Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Έντουαρντς – Ποδόσφαιρο – Super League 1 – Ολυμπιακός

Σε… θρίλερ εξελίσσεται το θέμα του εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Μέχρι πρότινος έδειχνε πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης, όμως τα προηγούμενα 24ωρα φαίνεται πως σημειώθηκε ανατροπή και φαίνεται πως έχει ανέβει η περίπτωση του Μάρκους Έντουαρντς της Γκιμαράες.

Μέχρι χθες το βράδυ εκείνο που προέκυπτε από την Πορτογαλία είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Άγγλο ακραίο, όμως παρατηρείται διαφορά με την ομάδα του που ζητάει συνολικά 10 εκατ. ευρώ για το 50% (το άλλο 50% ανήκει στην Τότεναμ).

Αυτό το ποσό φαίνεται πως επιχειρούν να ρίξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, προσφέροντας στους Ίβηρες τον Πέπε και τον Τιάγκο Σίλβα, αφού έχουν βγει στην αγορά για την ενίσχυση στη μεσαία τους γραμμή.

Από την Πορτογαλία τονίζουν πως επίσημες συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων δεν έχουν ξεκινήσει, οι όποιες επαφές αφορούν στο πλαίσιο κρούσης και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες η έκβαση που θα έχει η υπόθεση.

Ο Έντουαρντς αρέσει όντως στον Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος φαίνεται πως τον έχει πιο ψηλά σε σχέση με τον Ρόνι Λόπες που απασχολούσε μέχρι πρότινος και υποχώρησε τις τελευταίες μέρες.

Α

ΠΗΓΗ