Ολυμπιακός Βόλου: Κρίσιμη εβδομάδα – Τα επόμενα βήματα

Σημαντική αναμένεται να είναι για τον Ολυμπιακό Βόλου η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα, καθώς μια σειρά από θέματα άμεσης προτεραιότητας, που ήδη έχουν δρομολογηθεί, θα προχωρήσουν.

Μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουλίου η ΠΑΕ θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, καταθέτοντας και το σχετικό παράβολο των 7.500 ευρώ, ενώ θα πρέπει να κατατεθεί και η εγγυητική επιστολή των 150.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος.

Πάντως, η λίγκα έχει ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να δοθεί παράταση λίγων ημερών, προκειμένου οι ομάδες να είναι σε θέση να καταθέσουν την εγγυητική, καθώς υπάρχουν και οι σύλλογοι που προέρχονται από την Γ’ Εθνική (ανέβηκαν μέσω των μπαράζ), με τους αγώνες να ολοκληρώνονται μόλις χθες. Αν τελικά θα δοθεί παράταση θα υπάρξει ανακοίνωση εντός της εβδομάδας.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα είναι σε θέση να καταθέσουν την εγγυητική στην ημερομηνία που έχει ορίσει η Πολιτεία (15/7).

Παράλληλα, έχουν προχωρήσει και οι διαδικασίες της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ στις 350.000 ευρώ και σ’ αυτή την αύξηση συμμετοχή μ’ ένα σημαντικό ποσοστό θα έχει ο Γιάννης Νταόπουλος, ο οποίος θα αναμιχθεί ενεργά με τα διοικητικά της ΠΑΕ, ως «συμπαίκτης» του Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Οι δύο άνδρες έχουν δώσει τα χέρια, το deal έχει επιτευχθεί και άμεσα ο Γιάννης Νταόπουλος αναμένεται να έρθει από τις ΗΠΑ στον Βόλο, προκειμένου να παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιήσει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Όπως ήδη έχει τονίσει με δηλώσεις του ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, «υπάρχει ένα όραμα και ένα πλάνο, το οποίο θα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε με τον Γιάννη Νταόπουλο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Χωρίς να θέλω να πω μεγάλα λόγια, πιστεύω, πως έρχονται καλύτερες μέρες για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα την χαίρεται ο κόσμος».

Πηγή: goalpostΠΗΓΗ